Wie zijn wij

Zorgeloos Zelfstandig is in goede handen van ons, Anneke Notermans en Cécile van de Grint. Wij zijn beiden universitaire opgeleid en hebben jarenlang in de juridische en financiële dienstverlening gewerkt.

Wij hebben een tijdje geleden beiden een ‘adempauze’ genomen om ons te heroriënteren op ons werkende leven en om ons af te vragen of we nog de dingen doen die ons voldoening en plezier opleveren. Nu onze moeders en de ouders van vrienden om ons heen ouder worden, merken wij dat ouders het lastig vinden om onze hulp vragen. “Jullie hebben het al zo druk, met werk en met de kinderen”.

 

Jammer genoeg worden sommige activiteiten die hen veel plezier geven, dan ook niet meer gedaan, zoals een ritje door het Heuvelland in de lente, of eens naar de schouwburg.

Zou het niet heerlijk zijn als u uzelf (of uw ouder) eens af en toe zo’n plezier zou gunnen?

Aan de andere kant zien wij ook veel mensen van ‘onze leeftijd’ om ons heen in die graag willen ‘participeren’ in het maatschappelijke leven. Nu hun kinderen zelfstandiger en hun hulp (helaas!) niet meer zo nodig is hebben, bieden zij graag hun hulp aan anderen om hun leven te veraangenamen.

Wij zijn kritisch in het selecteren van onze dienstverleners. Naast ervaring in de zorg, vinden wij het ook belangrijk dat er passie en overtuiging moet zijn om ouderen zoals u te helpen. Integriteit en betrouwbaarheid vinden wij zeer belangrijk, u laat immers mensen toe in uw huis en in uw leven. Wij werken alleen met mensen die wij persoonlijk kennen, vanuit ons werk of uit onze vrienden- en kennissenkring. Zo weten wij zeker wie wij in uw huis ‘over de vloer’ komt.

Wij kunnen u onze diensten aanbieden in Zuid-Limburg.

Zorgeloos en Zelfstandig blijven wonen